Kërkimi
 
Të pranishëm 1 Njoftime Faqja 1 e 1
   
SHOQËRIA E SHËRBIMIT TË RUAJTJES DHE SIGURISË FIZIKE, “BESA SECYRITY.AL” Kërkon të punësojë: 1. Punonjës Shërbimi, Grup i Gatshëm Kriteret e domosdoshme për aplikim janë: ...

  22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 1 Njoftime Faqja 1 e 1