Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 4 Njoftime Faqja 1 e 1
   
"DINASTY HOTEL" KERKON TE PUNESOJE -Recepsionist/e. Te njohe dhe te shkruaje gjuhen angleze dhe italiane, Kamarier bari dhe restorant...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOTEL KERKON -Kamarier te jete i rregullt me orarin dhe korrekt me klientet. Preferohet moshe e pjekur mbi 27-te ...

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOTEL VILA E ARTE Kerkon te punesoje - Recepsioniste (F) Turni I Te dije mire Italisht, Anglisht - Pastruese Turn...

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
HOTEL "LAS" KERKON: -Recepsionist mosha mbi 30 vjec. -Kamarier qe te dije te punoje dhe ne banak. -Kuzhinier per kuzh...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 4 Njoftime Faqja 1 e 1