Kërkimi
SHITET AKTIVITETI BAR-KAFE Data e publikimit online:  10/01/2017


 
SHITET AKTIVITETI BAR-KAFE i kompletuar, me kontrate 5- vjecare, sip. e bollshme brenda dhe jashte, Adresa: Prane ish Ekspozites, zone shume e preferuar, 10000 Euro

çmimi: 10.000 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695698369 0692709133

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".