Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 48 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4
   
JEPET ME QERA SERVIS MAKINASH i kompletuar me paisjet perkatese, kompiuter per diagnoze automjeti. Servisi eshte ne pune, i rregj...

75.000 Lek | 30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Kerkoj te marr truall me % ndertimi per vile ne zonen perreth Tiranes me sip. deri ne 20.000m². Per me teper lutemi kontaktoni ...

  30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET AKTIVITETI BAR KAFE "PICCOLO" totalisht i kompletuar, i sapo mobiluar, 33 m² + sip e jashtme mbi 150 m². Adresa: Don Bosko, brenda...

15.000  | 30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI BAR-RESTORANT "VILA GJIROKASTRA"" ka 2 salla, 2 veranda, 14 tavolina brenda, 8 tavolina jashte, klientele e zgjedhur, ambjent i kendsh...

9.000 Euro | 30/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN RROBA TE MARKAVE te ndryshme nga italia si Gues, Beneton,Original Marins etj. me etikete dhe dogane te paguar. Shiten...

400 Lek | 29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET AKTIVITETI PARUKERI rreth 15 vite ne treg, me klientele te rregull, e kompletuar me te gjitha pajisjet. Shitet si aktivi...

2.000 Euro | 29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
SHITET BIZNESI MINIMARKET prej vitesh ne treg, xhiro e kenaqshme, klientele e rregullt, malli shume cilesor. Adresa: Rr. Seit ...

  29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BRENDA NE QYTETIN STUDENTI shitet aktiviteti i nje kancelarie, e paisur me te gjitha paisjet : 6 fotokopje, paisje per te print...

6.000 Euro | 29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET BIZNESI PASTICERI PRODHIM SHITJE 1 vit rikonstruksion, pajisje te reja, ne rruge kryesore, shitet per arsye emigrimi, 85000 Euro i di...

85.000 Euro | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET BIZNES PASTIÇERI, klientele e rregullt. Shitet per arsye emigrimi. E kompletuar me kushte bashkohore. Adresa: Rr. “Ka...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI I NJE CAFE - FAST FOOD i kompletuar me te gjitha paisjet, shitet per arsye familjare, ambjent i kendshem 2 katesh, xhiro e ...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet biznesi i nje Parukerie, me pune dhe klientele te ngritur, funksionon prej vitesh. Aktualisht ne pune, ambient bashkohor. Adresa: Pallatet e reja, Yzberisht, m...

400.000 Lek | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ PARTNER BIZNESI, ne ndarje qeraje te nje zyre juridike ne Laprake, qendra e biznesit “Gintash”, ne rruge kryesore, me...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN Makineri per pastrim, qerim, prerje, amballazhim patate e fresket per skuqje e furre + peshore elek...

35.000 Euro | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
TEK VIZION PLUS Shitet aktiviteti, piceri "Centro Pica 3" 10-te vjet eksperience,klientele e ngritur,shitet per arsy...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 48 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4