Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 47 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 2 e 4
   
SHITET BIZNES I PARUKERI - ESTETIKE i kompletuar me te gjitha paisjet, me clientele dhe pune te ngritur prej 5 vitesh. aktualisht ne pun...

250.000 Lek | 27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet biznes i Bar Kafe Euro/lloto, me pune dhe klientele te ngritur, aktualisht ne pune. Adresa: Tek "Zogu Zi".

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JEPET AKTIVITETI BAR-KAFE "SHQIPONJAT" totalisht i kompletuar, me fasade xhami, qiramarresi nuk do te paguaj tatime per taksat, kasen fiska...

35.000 Lek | 27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
APARAT SALDIMI me elektrode, monifaze, 15000leke, aparat saldimi me argon, 155amper, monofaze, 30000 Lek

30.000 Lek | 25/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
OKAZION!!! SHITEN METRAZHE SHUMICE PER MBYLLJE AKTIVITETI te gjitha shiten NEN KOSTO, nga 80leke deri ne 250leke, jane shume cilesore dhe jane ekskluzive per ...

  25/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
AKTIVITETI KLINIKE DENTARE- LABORATOR e kompletuar totalisht me kushte bashkohore, sip. 90m², me hipoteke, kati I banim. Adresa: Komuna e ...

140.000 Euro | 24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Rr. "5 Maji", perballe nish Kimikes, jepet truall toke e lire per ndertim 1342m², me çertifikate pronesie. Me 35%.

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FUSHE KRUJE, shitet Fabrika e Ushqimit Blegtorial, sip.totale bashke me truallin 14.000 m², me dokumenta te rregu...

  24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI I NJE USHQIMORE FRUTA-PERIME aktivitet prej 20 vitesh, shitet per arsye shendetsore Adresa: Kombinat, Rr. Fabrika E Qelqit, buze...

10.000 Euro | 24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JEPET ME QRA SALLON BUKURIE XHESIMA sip.20m², biznes i ngritur prej 20 vitesh, aktualisht ne gjendje pune, totalisht i kompletuar(paruke...

50.000 Lek | 24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET BIZNES I PICERI "VIVA LA PIZZA" ME FURRE DURI, totalisht i kompletuar me te gjitha paisjet perkatese. Pune dhe klientele te ngritur prej 3 vitesh. ...

4.500 Euro | 24/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 

Kaloje tek të preferuarit
   
AKTIVITETI FURRE BUKE, i kompletuar, biznes i ngritur prej 10 vjetesh. Adresa: Rr. "Haxhi isuf Banga". Shitet per arsye emi...

2.800.000 Lek | 23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET BIZNESI BAR KAFE, 170m², ( 100 m² ambjent i jashtem dhe 70 m² ambjent i brendshem) Per ambjentin e jashtem nuk paguhen...

  23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET NJE PERSON per ndarje qeraje ne nje zyre, sip. 35m², aktualisht eshte klas/kurse private. Adresa" Rr."Luiq Gura...

100 Dollarë | 23/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 47 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 2 e 4