Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 59 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 4
 
SHITET AKTIVITETI Dyqan mishi&bylmeti ne gjendje pune i kompletuar shitet per arsye emigracioni me qera 15000 lek ne m...

250.000 Lek | 13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOJ PARTNER BIZNESI, ne ndarje qeraje te nje zyre juridike ne Laprake, qendra e biznesit “Gintash”, ne rruge kryesore, me...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KERKOHET PARTNERE BIZNESI, persona qe disponojne salla ose kapanone bosh, per bashtrimin e lepujve.

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET/JEPET ME QERA BIZNESI EIFFEL CAFFE. OSE KERKOHET PARTNER BIZNESI. Aktivitet i ngritur prej 2 vjetesh, klientele e rregullt, xhiro e kena...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET BIZNES PASTIÇERI, me kushte bashkohore, klientele e rregullt. Shitet per arsye emigrimi. Rr. “Kavajes”, prane Ambulanc...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JEPET me qera Farmaci. Adresa: Prane spitalit, 30000 Lek

30.000 Lek | 13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Shitet biznesi I butik (veshje per femra), klientele e rregullt, xhiro e kenashme, biznes I ngitur prej 8 vjetesh, I kompletuar totalisht plus ...

  13/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet biznesi CallCenter, 10 postazioni, 2 pc rezerve + pc qendror. Lista te perfshira, kontraten e internetit dhe...

2.500 Euro | 12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI PER MBUSHJE ELEKTRONIKE, Vodafon, Amc, Digital, Plus, Eagle, biznes i ngritur prej 10 vjetesh, klientele e rregullt, sip. 70m...

6.000 Euro | 12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI I NJE CAFE - FAST FOOD i kompletuar me te gjitha paisjet, shitet per arsye familjare, ambjent i kendshem 2 katesh, xhiro e ...

  12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JAP ME QIRA LICENSE FARMACIE , 25000 Lek

25.000 Lek | 12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI Butik Veshje Femrash. Rroba shume cilesore te markave prestigjoze Greke.Fustane, pantallona, xhaketa...

7.500 Euro | 12/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shite biznes i nje Klinike Dentare, aktualisht ne gjendje pune, me aktivitet te ngritur prej me shume se 20 vitesh. Adresa: Prane shkoll...

12.000 Euro | 11/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI I BAR KAFE "ANKARA"!! Totalisht e kompletuar, klientele dhe xhiro te kenaqshme. Me pune te ngritur prej 1 viti. Adresa:...

  11/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
BIZNESI KLINIKE DENTARE, jepet me qera, 40m² ambjenti se bashku me kabinetin. Adresa: Ministria e Jashtme, 40000 Lek

40.000 Lek | 11/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 59 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 3 e 4