Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 47 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm Faqja 4 e 4
 
SHITET BIZNES BAR - PICERI ME ÇMIM OKAZION!!! Shitet biznes i Bar Piceri, me pune dhe klientele te ngritur, totalisht i kompletuar me paisje pothu...

  31/01/17

Kaloje tek të preferuarit
   
OKAZION!!! SHITET BIZNES I PARUKERI - ESTETIKE!!! I kompletuar me te gjitha paisjet, me clientele dhe pune te ngritur prej 5 vitesh. Aktualisht ne pune. Adresa: Tek Oxhaku, perballe Poliklinikes nr 10, rr. "Imer Ndre Gjoni". Shitet per arsye shendetesor...

250.000 Lek | 27/01/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 47 Njoftime Fq. 1 2 3 4 Faqja e parë i mëparshëm Faqja 4 e 4