Kërkimi
KERKOJ PARTNER BIZNESI! Data e publikimit online:  10/01/2017


 
KERKOJ PARTNER BIZNESI! Market ushqimor jep per menaxhim ambjentin e jashtem prej 90m², te pershtatshem per aktivitet Fruta Perime. Ambjenti eshte i rrethuar dhe aktualisht funksionon si lokal, 27000 Lek i diskutueshem

çmimi: 27.000 Lek - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0698493328

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Partnerë biznesi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".