Kërkimi
AKTIVITETI KOPESHT PRIVAT Data e publikimit online:  09/01/2017


 
AKTIVITETI KOPESHT PRIVAT, ne gjendje pune, i pajisur me license. Adresa: Rr. "Durresit". Shitet, 2000 Euro i diskutueshem

çmimi: 2.000 Euro - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697430980

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".