Kërkimi
SHITET AKTIVITETI I PJEKJES SE KAFES Data e publikimit online:  09/01/2017


 
SHITET AKTIVITETI I PJEKJES SE KAFES me te gjitha pajisjet, peshore elektronike, 2200 Euro

çmimi: 2.200 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697639839

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".