Kërkimi
LAPRAKE PRANE SHKOLLES “ALEKS BUDA” Data e publikimit online:  10/01/2017


 
LAPRAKE, PRANE SHKOLLES “ALEKS BUDA”, shitet biznes i nje berberhane, kati I, sip.40m², 2700 Euro

çmimi: 2.700 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685740567

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".