Kërkimi
FUSHE KRUJE Data e publikimit online:  10/01/2017


 
FUSHE KRUJE, shitet Fabrika e Ushqimit Blegtorial, sip.totale bashke me truallin 14.000 m², me dokumenta te rregullta, 95000 Dollarë

çmimi: 95.000 Dollarë

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:   0683741185

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".