Kërkimi
SHITET BIZNESI FURR-BUKE Data e publikimit online:  10/01/2017


 
SHITET BIZNESI FURR-BUKE prej 4 vitesh ne treg, me klientele te rregullt, xhiro shume e kenaqshme. Adresa: Mine Peza, afer ish Conad, 2000000 Lek

çmimi: 2.000.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0686761782/0682791197

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".