Kërkimi
JEPET ME QERA AKTIVITETI PARUKERI Data e publikimit online:  10/01/2017


 
JEPET ME QERA AKTIVITETI PARUKERI i kompletuar, aktualisht ne gjendje pune, aktivitet i ngritu prej 10 vjetesh. Adresa: Porcelan, ish Artistikja, 30000 Lek

çmimi: 30.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672694900

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".