Kërkimi
BIZNESI KLINIKE DENTARE Data e publikimit online:  11/01/2017


 
BIZNESI KLINIKE DENTARE, jepet me qera, 40m² ambjenti se bashku me kabinetin. Adresa: Ministria e Jashtme, 40000 Lek

çmimi: 40.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692439443

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".