Kërkimi
SHITET AKTIVITETI I BAR KAFE "ANKARA"!! Data e publikimit online:  11/01/2017


 
SHITET AKTIVITETI I BAR KAFE "ANKARA"!! Totalisht e kompletuar, klientele dhe xhiro te kenaqshme. Me pune te ngritur prej 1 viti. Adresa: Rr. "Barrikadave", tek Galeria Tirana, ish Kinema "17 Nentori".


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673055252

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".