Kërkimi
Rr. Ali Demi Data e publikimit online:  12/01/2017


 kliko për të zmadhuar
Rr. Ali Demi Dyqan Mishi&Bylmeti ne gjendje pune me qera 15000 lek ne muaj i kompletuar me me te gjitha kushtet, shitet, 200.000 Lek.

çmimi: 200.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".