Kërkimi
SHITET AKTIVITETI Data e publikimit online:  12/01/2017


 
SHITET AKTIVITETI Butik Veshje Femrash. Rroba shume cilesore te markave prestigjoze Greke.Fustane, pantallona, xhaketa, funde, bluza, rafte, mobilje, etj. Adresa: Ish-Bllok. Rr. "Vaso Pasha", 7500 Euro

çmimi: 7.500 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0697771740

Njoftim i vendosur më:  12/01/2017
Rubrika:  Tregu i bizneseve-Shitje/Qira aktiviteti


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".