Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 42 Njoftime Fq. 1 2 3 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 3
   
BRENDA NE QYTETIN STUDENTI shitet aktiviteti i nje kancelarie, e paisur me te gjitha paisjet : 6 fotokopje, paisje per te print...

6.000 Euro | 29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET AKTIVITETI PARUKERI rreth 15 vite ne treg, me klientele te rregull, e kompletuar me te gjitha pajisjet. Shitet si aktivi...

2.000 Euro | 29/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET BIZNESI PASTICERI PRODHIM SHITJE 1 vit rikonstruksion, pajisje te reja, ne rruge kryesore, shitet per arsye emigrimi, 85000 Euro i di...

85.000 Euro | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET BIZNES PASTIÇERI, klientele e rregullt. Shitet per arsye emigrimi. E kompletuar me kushte bashkohore. Adresa: Rr. “Ka...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI I NJE CAFE - FAST FOOD i kompletuar me te gjitha paisjet, shitet per arsye familjare, ambjent i kendshem 2 katesh, xhiro e ...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET BIZNESI MINIMARKET prej vitesh ne treg, xhiro e kenaqshme, klientele e rregullt, malli shume cilesor. Adresa: Rr. Seit ...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet biznesi i nje Parukerie, me pune dhe klientele te ngritur, funksionon prej vitesh. Aktualisht ne pune, ambient bashkohor. Adresa: Pallatet e reja, Yzberisht, m...

400.000 Lek | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN Makineri per pastrim, qerim, prerje, amballazhim patate e fresket per skuqje e furre + peshore elek...

35.000 Euro | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
TEK VIZION PLUS Shitet aktiviteti, piceri "Centro Pica 3" 10-te vjet eksperience,klientele e ngritur,shitet per arsy...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET BIZNESI PASTICERI ose shiten pajisjet me vete, aktivitet prej 15 vitesh Adresa: Rruga e Elbasanit, perballe Piano Bar...

1.500.000 Lek | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
AKTIVITETI LAVAZH jepet me qera, me paisjet perkatese (pompe 170 bar, fshese me korent, depozite shkume , uje nga pusi...

50.000 Lek | 28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET AKTIVITETI BAR NARGILE PASHA i kompletuar,me klientele te rregullt,shitet per arsye largimi nga vendi. Cmimi 30000 euro i diskut...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET AKTIVITETI HOTEL JONUFRA 2 hotele me nga 4 kate, me parking i sigurt, me pjesen e plazhit perpara, 2 restorante, 2 bare, pist...

  28/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
JEPET ME QERA KLINIKE GJINEKOLOGJIKE e kompletuar, funksionon prej 20 vitesh. Adresa: Rr. "Kongresi i Manastirit", pallati nr.57.

  27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET BIZNES I PARUKERI - ESTETIKE i kompletuar me te gjitha paisjet, me clientele dhe pune te ngritur prej 5 vitesh. aktualisht ne pun...

250.000 Lek | 27/03/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 42 Njoftime Fq. 1 2 3 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 3