Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 58 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4
 
SHES FRIGORIFER BANAK shitet frigorifer banak freskues larte dhe poshte permasat 2me1,ne gjendje shume te mire, 900,00 Eu...

900 Euro | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MINI BAR me frigorifer, me 4 pllaka inoksi, 120000 leke, sobe me korent me kater vatra pjekje dhe me taviline...

120.000 Lek | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN 3 komplete tavolinash bar lokal restorant lloto.13000 leke secili,frigorifer kolone freskues 20000.

  22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet Shitet ekspres per kafe. Marka Chimbali Monofaze. Ne gjendje shume te mire. , 50.000,00 Lekë I padis...

50.000 Lekë | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJET e nje Bar Kafe, te kompletuar totalisht.

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN pajisjet e nje dyqani mishi, komplet, vetem 6 muaj te perdorura, 5000 Euro

5.000 Euro | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
2 FRIGORIFER BANAK, freskues, 50000 leke, 2 frigorifer ngrires, 2 frigorifer kollon freskues 22000 leke, frigorifer past...

18.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJE DYQANI rafte, banak xhami i madh, 100000 Lek

100.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PAISJE BARI: Ekspres Faema, monofaz. 2 grupe. Frigorifer kollon, 200000 Lek

200.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN PAJISJET E NJE LOKALI 10 tavolina per restorant, 40 karrige 18000, frigorifer reklame , lart freskues dhe poshte ngrires, ...

30.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shiten paisjet e Hotel Bar Kafe. Adresa: Rr. “Naim Frashri”, nr.56.

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
9 KOMPLETE TAVOLINASH per lokale, PRC + 2 çadra te medha katrore, 90000 Lek

90.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Brumatrice Kapaciteti 20kg, trefazore, ne gjendje shume te mire funksionale, 40.000,00 Lekë I diskutueshem.

40.000 Lekë | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN 3 FRIGORIFERA, 1 Ngrires, 20000 leke 1 Freskues 25000 leke dhe 1 frigorifer akulloreje, 40000 Lek

40.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
frigorifer Red bull, 12.000,00 Lekë I diskutueshem.

12.000 Lekë | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 58 Njoftime Fq. 1 2 3 4 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 4