Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 37 Njoftime Fq. 1 2 3 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 3
   
SHKALLE RRETHORE metalike, me lartesi 3.5m, 40000 Lek

40.000 Lek | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KEND KOLLTUQESH + 2 pupa, ngjyre gri me lule vishnje dhe lekure ngjyre pana. Ne gjendje shume te mire, 25000 Lek

25.000 Lek | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
LAVATRICE e perdorur, ne gjendje te mire pune, 8000 Lek

8.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
KALORIFER 12-sh, me vaj, 4000 Leke i diskutueshem, ngrohese me gas, me bombel, ne gjendje te mire, 6000 Lek i ...

6.000 Lek | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shiten per mbyllje biznesi: Betaforma (50cm) 51 cope, (25cm) 50 cope dhe 30ck 24 cope. Skela betony 50 çifte se bashku me vida, ...

  20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
TV LG 24" me telekomande. Shihet bardh e zi. Duhet riparuar , 3.000,00 Lekë

3.000 Lekë | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET KEND me permasa 2m me 1.8m. ngjyre bezhe. Lehtesisht i cmontueshem per tu pastruar, 20000 Lek

20.000 Lek | 19/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
CITOFON i pershtatshem per shtepi private, i ri, i paperdorur, per hapjen e deres me kamera, 100 Euro

100 Euro | 18/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SOBE DRURI PER NGROHJE, E PAPERDORUR, prodhim grek, dekorative dhe shume ekonomike, 28000 Lek i diskutueshem

28.000 Lek | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MOBILJE ITALIANE dollap 3m me pasqyre, komo me pasqyre , 2 komodina, krevat dopjo, 90.000leke. Bufe greke mobilje, me...

60.000 Lek | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
TV 14'', SHARP, me ngjyra, ne gjendje te mire pune, 6000 Lek

6.000 Lek | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
TAVOLINE BUKE italiane, me 4 karrige, ne gjendje te mire, 25000 Lek

25.000 Lek | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Krevat marinar metalik, i cmontueshem ne dy teke. Bashke me shkallet. I perdorur. 5.500 lek ose nderrohet, 40,00 Eu...

40 Euro | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shiten 2 qepena te pa çmontuar, 2-vjet te perdorur jane ne gjendje shume te mire. Permasat jane 280 cm lartesi me 34...

20.000 Lekë | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
DY QEPENA me permasa 280 lartesi me 380 gjeresi, pak te perdorur, ne gjendje shume te mire, shiten per arsye m...

20.000 Lekë | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 37 Njoftime Fq. 1 2 3 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 3