Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 13 Njoftime Faqja 1 e 1
   
QEN RODVAILER, rrace e paster Princ, 200 Euro

200 Euro | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet nje rrenj ulliri, mosha 20 vjeçare. 10.000 leke Adresa: Rr. “Siri Kodra”,.

  22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET FORMULE ITALIANE, per berjen e kafes ekspres dhe Turke, shitet me prove dhe garanci, total 6 formula 3 per Turken dhe ...

400 Euro | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITEN ME ÇMIMI OKAZION!!! SHITEN DHI ALPINE TE PORSA LINDURA ME GJITHE KECAT. MOSHA 1- 3 VJEÇ, TE VAKSINUARA. Adresa: Komuna e Petreles, Tirane.

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN 70 RRENJE ULLINJ (JO TOKE) 19 vjeçar ne prodhim, te grupuar, Çmimi 15.000 leke per rrenje, çmim i diskutueshem. Adresa: Tiran...

  20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
FILTER BIRRE, me kisilkure, ne gjendje shume te mire pune, me tuba filtri (qirinj rezerve) 1000 Euro i diskutueshe...

2.500 Euro | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET kolibe per qen! Material druri. E pershtatshme per ne oborr, verande ose ballkon, 10.000,00 Lekë I d...

10.000 Lekë | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Shitet qen chiuana dy muajsh, 10.000,00 Lekë

10.000 Lekë | 18/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITET- QEN PIT BULL rracë e paster . Gjinia:femer, 3 muajsh ngjyra kafe , 160,00 Lekë I diskutueshem.

160 Lekë | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITEN 70 RRENJE ULLINJ (JO TOKE) 19 VJEÇAR NE PRODHIM, TE GRUPUAR, Çmimi 15.000 leke per rrenje, çmim i diskutueshem. Adresa: Tirane, Kashar.

  17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
10 KOSHERE BLETE, shiten, 15000 Lek cope

15.000 Lek | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET VAJ ULLIRI origjina Berat, bio, me cilesi te larte. I testuar dhe me te gjitha analizat e rregullta. (pakice dh...

600 Lek | 15/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
SHITEN 70 RRENJE ULLINJ (JO TOKE) 19 VJEÇAR NE PRODHIM, TE GRUPUAR, Çmimi 15.000 leke per rrenje, çmim i diskutueshem. Adresa: Tirane, Kashar.

  02/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 13 Njoftime Faqja 1 e 1