Kërkimi
 
Njoftime Premium
 
Të pranishëm 43 Njoftime Fq. 1 2 3 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 3
   
SHITEN LINJA PRODHIMI TE PASTICERISE, shiten te gjithe se bashku ose vec e vec, ne gjndje te mire pune.

  22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Shitet frigorifer banak Shitet frigorifer banak ngrires ne kushte shume te mira pune. Kapaciteti I thelle dhe I gjere, 40.00...

40.000 Lekë | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
LAVATEST ne gjendje shume te mire, 22000 Lek

22.000 Lek | 22/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MAKINERI PER MARANGOZ, Gonjaster 365, pret 45''. me 2 disqe, eshte edhe freze. Sharre shirit, freze, Plan, Grose, Aspirator...

1.500.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Krevat Spitalor i kompletuar me Dyshek Ortopedik dhe Dyshekun e Ajirt, me mekanizem per ngritjen dhe uljen e pjeses se kokes. Çmi...

40.000 Lek | 21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Paisje per Piceri Furre, minibar, karrike dhe tavolina, 2 frigorifera . te gjitha ne gjendje shume te mire pune, lek...

  21/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET, trapano i paperdorur, ne kuti, matrapik Aeg, 800w. Çmimi, 30000 Lek

30.000 Lek | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
PAISJE ME AVULL MULTIFUNKSIONAL Blere ne Zvicer, sherben per disifektim dhe pastrim vesh jesh, tualeti, xhamash, divane etj. Ne gjen...

4.000 Lek | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
DERE HEKURI ME SHINE bashke me rrethimin, 15 m gjatesi, 25000 Lek

25.000 Lek | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
SHITET KOMBINAT DRURI me 4 proçese, 250.000 Leke, pres mekanike per dyer, ne gjendje shume te mire pune, 300000 Lek i disk...

300.000 Lek | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
LINJE PRODHIMI Linje prodhimi i nje artikulli konsumi ne ndertim dhe metalkonstruksion. Se bashku me kapanon 400 m2...

120.000 Euro | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MATERIALE PER NDERTIM FERME kermilli, rrjeta 2700m, shufra hekuri 1.5m te gjata, llamarina te valezuar 3m te gjata, shtylla beto...

478.100 Lek | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Frigorifer Carrier, 53.76 m3 8 x 2,4 x 2,8 m, ndarje te levizshme me shina, realizohen dy dhoma kapacitete sipas deshire...

8.000 Euro | 20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
MAKINE QEPESE INDUSTRIALE, dy gjilpereshe, syzator. Makine per hapje vrimash, makine per mberthim kopsash, hekur industrial.

  20/02/17

Kaloje tek të preferuarit
   
Paisje parukerie, 3 muaj te perdorura, lavatest 25.000 leke, kokore flokesh, 10.000 leke, 2 tasa parukerie, 5000 Lek c...

5.000 Lek | 17/02/17

Kaloje tek të preferuarit
 
Të pranishëm 43 Njoftime Fq. 1 2 3 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 3