Kërkimi
DURRES Data e publikimit online:  22/12/2016


 
DURRES, prane shkolles tek ish Keneta, shitet shtepi private 150m² ndertim + 500m² toke, me certificate pronesie.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0664050800

Njoftim i vendosur më:  22/12/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Shes shtëpi dhe vila-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".