Kërkimi
NE LUNDER PRANE TEG-ut Data e publikimit online:  06/01/2017


 kliko për të zmadhuar
NE LUNDER, PRANE TEG-ut Kompleksi me i madh e me cilesor i ndertuar deri tani ne Shqiperi, projektuar nga arkitekte amerikane me standarte bashkekohore. Konsiderohet si oaz qetesie e shplodhes, qe te ofron mundesine e nje jetese komode, unike dhe luksoze, me bukurite natyrore qe e rrethojne, me nje Club House, siperfaqe te shumta gjelberimi dhe ambiente argetimi prej 12.000m2 brenda tij, me administrim te perkryer, me hipoteke: ? Vila “Petit Bordeaux” 2 kate me bodrum, me sip. 392 m2 dhe tokë me sip. 675 m2. Çmimi 6270 Euro. ? Vila “Bordeaux” 2 kate me bodrum, me sip. 559 – 600 m2 dhe tokë me sip. 761 – 826m2. Çmimi varion nga 7500 Euro deri ne 8620 Euro ? Vila “Grapevine” 2 kate me bodrum, me sip. 651 – 776 m2 dhe tokë me sip. 945 – 1560m2 . Çmimi varion nga 9130 Euro deri ne 1,1200 Euro ? Vila “Champagne” 2 kate me bodrum, me sip. 1,029 – 1,099m2 dhe tokë me sip. 1612 – 2081 m2. Çmimi varion nga 1,2700 Euro deri ne 1,4000 Euro Me hipoteke Agjensia “INF 93”.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  inf93@albaniaonline.net
Telefon:  04 22 30 515
Celular:  068 20 50 444

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Shes shtëpi dhe vila-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".