Kërkimi
Jepet per firme ndertimi toke 1.500m²!!! Kembehet vile 2 kateshe 350m² me sip. toke 1.500m² ne Yrshek Kashar. Kembehet me ap dyqan etj. Data e publikimit online:  13/12/2016


 
Jepet per firme ndertimi toke 1.500m²!!! Kembehet vile 2 kateshe 350m², me sip. toke 1.500m² ne Yrshek, Kashar. Kembehet me ap, dyqan, etj. .


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692633500

Njoftim i vendosur më:  13/12/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Shes-Blej apartamente, shtëpi dhe vila-Këmbej banesë-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".