Kërkimi
QYTETI STUDENTI KOMPLEKSI ANA Data e publikimit online:  05/01/2017


 
QYTETI STUDENTI, KOMPLEKSI ANA, jepet me qera 1+1, 70m², hyrje e mobiluar, kati III banim. 27.000 leke I padiskutueshem.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0694434770

Njoftim i vendosur më:  05/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap garsoniere dhe 1+1-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".