Kërkimi
RR. "ALI VISHA" Data e publikimit online:  09/01/2017


 
RR. "ALI VISHA", jepet me qera 1+1, hyrje e pabanuar me pare, kati IV, me ballkon 8.5m. Çmimi, 25000 Lek i diskutueshem

çmimi: 25.000 Lek - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696384117 / 0685487784

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap garsoniere dhe 1+1-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".