Kërkimi
RR. "MYSLYM SHYRI" PALLAT I RI i gjimnazit "Faik Konica" Data e publikimit online:  04/01/2017


 
RR. "MYSLYM SHYRI", PALLAT I RI i gjimnazit "Faik Konica", mbrapa Karburantit, jepet me qera 2+1, 100m2, kati IV, hyrje totalisht e mobiluar, 2 kondicioner, me ashensor. Lirohet ne fund te muajit. Jepet me parapagim 6 muaj 330 E/muaj, per 1 vit 320 Euro/muaj. Çmimi per çdo muaj, 350 Euro

çmimi: 350 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0684858100 / 0696394125 / 0682130914

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap 2+1-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".