Kërkimi
Unaza e Re Data e publikimit online:  04/01/2017


 
Unaza e Re, jepet me qera 2+1, kati I, e komplketuar ose bosh. 20.000 leke.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693344920

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap 2+1-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".