Kërkimi
Don Bosko Data e publikimit online:  09/01/2017


 
Don Bosko, perballe vision plus, prane Bar Leone, Jepet me qera 2+1, kati VI, bosh. 300 E.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0683100002

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap 2+1-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".