Kërkimi
Rr. "Dritan Hoxha" Data e publikimit online:  10/01/2017


 
Rr. "Dritan Hoxha", pallatet Hawai, jepet me qera 2+1, hyrje e mobiluar me te gjitha te reja, kati IV ne pallat te ri, ashensor, me ballkon, 30000 Lek

çmimi: 30.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0683252123

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap 2+1-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".