Kërkimi
Kerkohet punetore shtepie Data e publikimit online:  05/01/2017


 
Kerkohet punetore shtepie Paga 1200 euro whats app: 0041796686204.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
E-mail:  hstar144@outlook.com
Celular:  004179668620

Njoftim i vendosur më:  28/12/2016
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-Kërkoj punëtore shtëpie


« Kthehu pas Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".