Kërkimi
RR. ‘ARTAN LENJA” Data e publikimit online:  16/12/2016


 
RR. ‘ARTAN LENJA”, jepet me qera ish vila Megapharma, 3 kate ne vile 4 kateshe, 2 ambiente jane hapesia pa ndarje ne mes, 2 banjo çdo kat, kati III i ndare ne 6 dhoma, 2 banjo. Sip. 206m²/secili kat, truall 800m², me vende perkimi per makine, Euro, 2500

çmimi: 2.500

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0698975106

Njoftim i vendosur më:  16/12/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap shtëpi dhe vila-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".