Kërkimi
PRANE KOLEGJIT TURK Data e publikimit online:  06/01/2017


 
PRANE KOLEGJIT TURK, prane burgut, pa vajtur tek shkolla Harry Fults jepet me qera shtepi private, bosh, 2+1+b+verande, 20000 Lek

çmimi: 20.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0696298445 / 0675968009

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap shtëpi dhe vila-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".