Kërkimi
MBAS MINISTRISE SE SHENDETESISE Data e publikimit online:  06/01/2017


 
MBAS MINISTRISE SE SHENDETESISE, jepet me qera 2+1, kati pare i nje vile 3- kateshe, bosh, me k/bufe, 28000 Lek

çmimi: 28.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672190999

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Jap-Marr apartamente, shtëpi dhe vila-Jap shtëpi dhe vila-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".