Kërkimi
LAPRAKE Data e publikimit online:  04/01/2017


 
LAPRAKE afer Spitalit Ushtarake, shitet toke, 340m2, brenda saj nje shtepi private 1-kateshe, 140 m² me garazhd. Me dokumenta te rregullta, 300000 Euro

çmimi: 300.000 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  00306974816384

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Gjithçka për trojet-Shes troje-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".