Kërkimi
Tek Ura Farkes buze rruge Data e publikimit online:  06/01/2017


 
Tek Ura Farkes, buze rruge, shitet toke, sip. 1.600m², me 2 puse uji. Dokumenta te rregullta hipotekore, me çertifikate pronesie, 55 Euro i diskutueshem

çmimi: 55 Euro - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0685829435

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Gjithçka për trojet-Shes troje-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".