Kërkimi
DURRES LAGJIA NR. 16 Data e publikimit online:  19/12/2016


 
DURRES, LAGJIA NR. 16 rr. "K.Kazanxhi", shitet ambjent, 150m2, kati II, me hyrje te pavarur nga hyrja e banoreve, me certifikate pronesie, mbi 10 ml fasade xhami. I pershtatshem per aktivitete te ndryshme tregtare, 600 Euro m2 i diskutueshem

çmimi: 600 Euro - i diskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0662083280

Njoftim i vendosur më:  17/11/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Shes dyqane, zyra dhe lokale-DURRËS


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".