Kërkimi
YZBERISHT NE RRUGE (KEND PALLATI) SHITET DYQAN SIP. 104.2M² Data e publikimit online:  10/01/2017


 kliko për të zmadhuar
YZBERISHT, NE RRUGE (KEND PALLATI), SHITET DYQAN, SIP. 104.2M², e rrethuar nga 3-anet me fasade xhami. Me hipoteke, Euro, 110000

çmimi: 110.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682182047

Njoftim i vendosur më:  10/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Shes dyqane, zyra dhe lokale-TIRANE


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".