Kërkimi
Vore mbrapa City Park jepet me qera magazine 1400m² 2000m² oborr I per shtashem per biznes. 3500 E Data e publikimit online:  20/12/2016


 kliko për të zmadhuar
Vore , mbrapa City Park, jepet me qera magazine, 1400m², 2000m² oborr, I per shtashem per biznes. 3500 E .


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695168006

Njoftim i vendosur më:  20/12/2016
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Shes magazina dhe ambiente-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".