Kërkimi
OKAZION!!! RR."MIHAL GRAMENO" Data e publikimit online:  04/01/2017


 
OKAZION!!! RR."MIHAL GRAMENO", tek shkolla 9 vjecare Mihal Grameno, jepet me qera dyqan, 35m2, pallat i ri, kati I, 25000 Lek

çmimi: 25.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682690554

Njoftim i vendosur më:  04/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Jap dyqane, zyra dhe lokale-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".