Kërkimi
RR. 3 DESHMORET Data e publikimit online:  06/01/2017


 
RR. 3 DESHMORET, pallati Dilo 2, Yzberisht, jepet me qera lokal, 60m2, + 80 m² ambjent i jashtem, me kend lojrash per femije, i kompletuar shume mire, Aktualisht ne gjendje pune (Ose shitet biznesi) Me qera, 35000 Lek

çmimi: 35.000 Lek

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693102383

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Jap dyqane, zyra dhe lokale-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".