Kërkimi
RR. "BUDI" Data e publikimit online:  06/01/2017


 
RR. "BUDI", veri lindje te Ambasades Amerikane, jepert me qera ambient 40m², dy dhoma pune, korridor+banjo, ka funksionuar prej 10 vjetesh si klinik dentare, i pershtatshem per çdo lloj biznesi. çmimi 250 Euro.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693349851

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Jap dyqane, zyra dhe lokale-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".