Kërkimi
BLV. “ZOG I” 30M MBRAPA ZERIT TE POPULLIT JEPET ME QERA AMBIENT Data e publikimit online:  16/01/2017


 
BLV. “ZOG I”, 30M MBRAPA ZERIT TE POPULLIT, JEPET ME QERA AMBIENT, SIP. 120M², kati I, sistem kondicionimi dhe aspirimi, i pershtatshem per biznese te ndryshme private si: zyra, laborator, studio grafike ose ligjore, magazine ose çdo lloj binesi tjeter privat, parkim i garantuar, 500 Euro

çmimi: 500 Euro

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682031197

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Jap dyqane, zyra dhe lokale-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".