Kërkimi
Rr. "Naim Frashri" Data e publikimit online:  12/01/2017


 
Rr. "Naim Frashri", jepet me qera Lokal Bar Kafe Unik, 150m², 2 tualete, e rikonstruktuar, 120000 Lek i padiskutueshem

çmimi: 120.000 Lek - i padiskutueshem

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672017901

Njoftim i vendosur më:  12/01/2017
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Jap dyqane, zyra dhe lokale-TIRANË


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".