Kërkimi
KOMPANI MARKETINGU Data e publikimit online:  09/01/2017


 
KOMPANI MARKETINGU Kerkon te punesoje: Punonjese Me njohuri italishteje, qe ka mbaruar per Infermieri; Ekonomik; Biznes


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0662097616

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Agjent


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".