Kërkimi
KOMPANIA ARKO 2001 ME EKSPERIENCE PREJ 25 VJETESH NE FUSHEN E SHITJEVE TE PRODUKTEVE HIGJENIKE DHE ME EKSKLUZIVITETIN E MARKAVE TE NJOHURA Data e publikimit online:  09/01/2017


 
KOMPANIA ARKO 2001 ME EKSPERIENCE PREJ 25 VJETESH NE FUSHEN E SHITJEVE TE PRODUKTEVE HIGJENIKE DHE ME EKSKLUZIVITETIN E MARKAVE TE NJOHURA sapuni duru, sapuni fax,produktet Arko,Detergjentet Peros etj. shpall vende vakante ne pozicionet e meposhtme: 1- Agjent shites per zonen e Tiranes. 2- Agjent shites per zonen e Elbasanit. Agjentet duhet te jene me eksperienca te meparshme ne fushen e shitjeve dhe te pajisur me leje drejtimi te kategorise B Te depozitojne ne banke 220.000 lek te reja per efekt garancie Te interesuarit te dergojne CV me e-mail ne adresen info@arko2001.al Personat e perzgjedhur do te kontaktohen nga kompania


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:

Njoftim i vendosur më:  09/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Agjent


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".