Kërkimi
KOMPANI GJERMANE KERKON TE PUNESOJE AGJENT/E SHITJESH NE TERREN. Data e publikimit online:  06/01/2017


 
KOMPANI GJERMANE KERKON TE PUNESOJE AGJENT/E SHITJESH NE TERREN. Aplikanten duhet te plotesojne keto kritere: -Te zoterojne veture personale. -Mosha 23-35 vjeç. -Me dhe pa eksperience pune. -Jane te avantazhuar aplikantet çift


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695372256 (telefonata nga ora 09:00-15:00)

Njoftim i vendosur më:  06/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Argjendar


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".