Kërkimi
FAMILY DENTAL Data e publikimit online:  12/01/2017


 kliko për të zmadhuar
FAMILY DENTAL Kerkon te punesoje 1. Asistente Dentare te diplomuar per Stomatologji Te interesuarat te paraqiten prane klinikes me CV 2. Sanitare, 6 ore pune Mosha deri 35 vjeç Te interesuarat te paraqiten prane klinikes. Adresa: Kryqezimi i Inxhinierise se Ndertimit, kati II


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0693310080

Njoftim i vendosur më:  11/01/2017
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Asistente


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".